VijestiScenaZdravlje

Smijeh pomaže: Pogledajte najnoviji spot Crvenih nosova

Kad ste se zadnji put od srca nasmijali? Znate li da iskreni osmijeh umanjuje stres i jača imunološki sustav? Korištenje humora u svakodnevnom životu pomaže nam da ostanemo spontani i da život ne shvaćamo preozbiljno.


Povodom Dana smijeha kojeg su Crveni nosovi odlučili slaviti 5.5. (postoji nekoliko službenih dana smijeha, ali ovaj su si datum klaunovi uzeli pod svoje), Crveni nosovi – klaunovidoktori svoje su klaunovske vizite odlučili ovjekovječiti odom smijehu i autentičnim spotom snimanim prilikom posjeta bolnicama i domovima za starije i nemoćne. Autori teksta i glazbe crvenonosne himne „Smijeh pomaže“ su klaunovidoktori Nikola Dabac i Irena Kolar Vudrag.

„Svakim odlaskom u bolnicu doživljavam prekrasne susrete s bolesnom djecom, njihovim roditeljima i bolničkim osobljem. Dirljive trenutke i mala čuda koja se događaju između klauna i djeteta nosim u svom srcu i kada skinem crveni nos. Zato sam željela sa svima podijeliti misiju Crvenih nosova zbog čega je i nastala ova vesela pjesma”, izjavila je ovom prigodom autorica teksta pjesme “Smijeh pomaže” Irena Kolar Vudrag.

Tijekom prošle godine Crveni su nosovi posjetili i barem na jedan dan jako razveselili više od 55 tisuća bolesnih, nemoćnih i zaboravljenih.

Zato ovom prigodom objavljujemo njihovu veselu pjesmicu tako da i mi barem na jedan dan donesemo veliki smijeh u svaku obitelj – jer smijeh je zaista lijek.

A tko to može bolje znati doli naših klaunovadoktora koji svakom svojom posjetom unesu zrno sreće i smijeha, tamo gdje je i on jako često zaboravljen. Tamo gdje su bol i strah češći od širokog osmjeha i sjaja u oku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: Crveni nosovi

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close