Sport

Slovenac (budući predsjednik UEFA-e?) ima rješenje za korupciju

Slovenac Aleksander Čeferin, jedan od najizglednijih nasljednika Michela Platinija na mjestu predsjednika UEFA-e, tvrdi da mandate u Europskoj nogometnoj federaciji treba skratiti čime bi se smanjila i mogućnost korupcije u njenim redovima.


“Nitko ne smije biti na položaju dvadeset godina. Dugi boravak na čelu organizacije znači gubitak kompasa, odjednom misliš da je tvoja cijela organizacija”, kazao je Čeferin u razgovoru za slovensku televiziju.

Bude li izabran idućeg mjeseca, kad će nacionalni nogometni savezi odlučivati o novom predsjedniku UEFA-e, prijedlog o kraćem mandatu bit će jedan od njegovih prvih poteza, najavio je u razgovoru inače uspješan pravnik koji se uz posao u pravnoj tvrtki angažirao i u sportu, a i predsjednik je Slovenskog nogometnog saveza.

Cijeli članak pročitajte na gol.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close