Tech

Skype Translator prevodi razgovor u realnom vremenu

Od danas je dostupna Preview verzija aplikacije Skype Translator, dodatka za Skype koji ima mogućnost prevođenja razgovora u realnom vremenu.


Sve što trebate napraviti kako biste preuzeli aplikaciju jest posjetiti Windows Store na Windowsima 8.1 ili Windows 10 Tech Preview, preuzeti Skype Translator te se ulogirati sa svojim korisničkim podacima.

Zapravo se radi o aplikaciji koja radi kao i običan Skype, no djeluje kao modernizirana inačica s mogućnošću besplatnog prevođenja telefonskih i video razgovora, a za sad su podržani engleski, kineski, njemački, španjolski, francuski i talijanski jezik. Uz prijevod pomoću detekcije iz govora, podržano je još i 50 jezika no samo za prijevod tekstualnih poruka.

Iz kompanije kažu kako rade na proširenju podrške i na ostale jezike pa ćemo kroz par godina vjerojatno na popisu ugledati i hrvatski, a za sada se možemo samo nadati da će raditi bolje od Google Prevoditelja.

Kako sve točno funkcionira u praksi možete vidjeti ovdje.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close