Tech

Skype Translator prevodi razgovor u realnom vremenu

Od danas je dostupna Preview verzija aplikacije Skype Translator, dodatka za Skype koji ima mogućnost prevođenja razgovora u realnom vremenu.


Sve što trebate napraviti kako biste preuzeli aplikaciju jest posjetiti Windows Store na Windowsima 8.1 ili Windows 10 Tech Preview, preuzeti Skype Translator te se ulogirati sa svojim korisničkim podacima.

Zapravo se radi o aplikaciji koja radi kao i običan Skype, no djeluje kao modernizirana inačica s mogućnošću besplatnog prevođenja telefonskih i video razgovora, a za sad su podržani engleski, kineski, njemački, španjolski, francuski i talijanski jezik. Uz prijevod pomoću detekcije iz govora, podržano je još i 50 jezika no samo za prijevod tekstualnih poruka.

Iz kompanije kažu kako rade na proširenju podrške i na ostale jezike pa ćemo kroz par godina vjerojatno na popisu ugledati i hrvatski, a za sada se možemo samo nadati da će raditi bolje od Google Prevoditelja.

Kako sve točno funkcionira u praksi možete vidjeti ovdje.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close