Grad ZagrebScena

Šesti Fantastic Zagreb film festival najavio ovogodišnji program

Šesti puta za redom, punih deset dana trajanja Fantastic Zagreb film festivala, odabrani su trenutno najbolje i najaktualnije žanrovske filmove znanstvene fantastike, trilere, suspens, kultne klasike, animirane i kratke filmove!


Organizatori su se pobrinuli i da vam ne bude vruće dok uživate u projekcijama, jer kada prođete čuveni zagrebački Dežmanov prolaz temperatura pada za par stupnjeva (kao i u nekim filmovima koje ćemo prikazatiJ). A kada napravite još nekoliko koraka i dođete do ljetne pozornice Tuškanac, glavne lokacije FZFF, možda će Vam trebati i nešto dugih rukava. Savršen bijeg od užarenog gradskog asfalta!

Za kraj Festivala organizatori su odabrali, sada već tradicionalnu lokaciju, sljemensku utvrdu Medvedgrad, na kojoj ćemo 8. i 9. srpnja prikazati dva filma i organizirati tulum do zore. Prijevoz za „gore“ je organiziran, piće se već hladi, kokice spremne, čak smo rezervirali i najbolji pogled na Grad! To je samo dio onoga što Vas čeka na Medvedgradu, ostalo je iznenađenje…

Sve novosti pratite na fantastic-zagreb.com i na Facebook stranici.


 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: playzagreb.com

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close