AutomotoIzdvojeno

Senj: Bez vozačke upravljao motociklom, odbio je i testiranje na droge

Policijski službenici Policijske postaje Senj su jučer, 13. srpnja u Senju zaustavili motocikl gospićke registracijske oznake kojim je upravljao 40-godišnjak iz Senja.


Utvrđeno je da je upravljao motociklom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, a nije ni položio vozački ispit za tu kategoriju vozila, odnosno za motocikl. Nadalje je odbio testiranje na prisutnost droga u organizmu, te kod sebe nije posjedovao osobnu iskaznicu.

Zbog upravljanja motociklom bez položenog vozačkog ispita za tu kategoriju vozila izdan mu je obavezni prekršajni nalog na iznos od 3000 kuna, za neimanje osobne iskaznice naplaćena novčana kazna od 100 kuna, a zbog ostala dva prekršaja će nadležnom sudu biti podnijeti optužni prijedlozi, javlja PU ličko-senjska.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close