Društvene mreže

Saznajte “posuđuje” li netko vaše slike s Instagrama

Instagram će vas sada obavijestiti ako je netko odlučio  spremiti screenshot vaših Storiesa (Priča), ali ovo vrijedi i u drugom smjeru, pa ćete znati kad je netko odlučio u svoju galeriju spremiti sliku koju vi niste željeli zauvijek zabilježiti, piše 24sata


Naime, Instagram će ‘cinkati’ ljude koji su spremili screenshot ili snimili video ekrana tako što će pored njihovog imena staviti ikonu u obliku zvjezdice.

Priče koje objavljujete na svom profilu dizajnirane su tako da nestaju nakon 24 sata i radi se o trenucima koje niste planirali zauvijek zabilježiti, a screenshot ili snimanje ekrana (kod video priča) omogućavali su spremanje trajnih kopija.

Tako je bilo dosad i to se moglo bez cinkanja od strane Instagrama koji će korisnike obavijestiti o ovoj promjeni notifikacijom preko ekrana. TNW prenosi da je ovo opcija koja polako stiže korisnicima.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close