VijestiKultura

Samostalna narodna knjižnica u Gospiću nagradila najčitatelje

Velikim finalom, zanimljivim i opet šarolikim programom kakav je bio cijeli mjesec, u Samostalnoj narodnoj knjižnici u Gospiću završen je Mjesec hrvatske knjige.


Bilo je tu i glazbe uz izvedbu Kreše i Karle, a ono što je svakako i najzanimljivije proglašeni su i nagrađeni najčitatelji. Kod odraslih čitatelja to su Ljiljana Ivšinović, Nela Gilić i Nina Jamičić. U školskom uzrastu najčitatelji su Iva Mažar, Gabrijela Orešković i Božena Laktić. Zanimljivo, dok su kod školskog uzrasta i kod odraslih najčitatelji žene, kod predškolaca to su tri mušketira, Marin Holjevac, Ivan Petar Katić i Lukas Kovačević. Pobjednica nacionalnog kviza za poticanje čitanja “čitanje ne dolazi u pitanje” je Iva Radošević.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close