Turizam

S plitvičkom Turističkom putujte na Regionalni forum obiteljskog smještaja

Turistička zajednica općine Plitvička jezera, zajedno s brojnim turističkim zajednicama iz Ličko-senjske i Karlovačke županije, i ove godine će sudjelovati na 3. Regionalnom forumu turističkih djelatnika i smještaja tih dviju županija.

Treću godinu zaredom, sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac pri Hrvatskoj gospodarskoj komori – ŽK Otočac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz kontinuirane potrebe za ukazivanjem na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije i promoviranje turističkih potencijala, razvojem selektivnih oblika turizma i njihovom promocijom, razmjenom informacija i upoznavanjem potencijalnih partnera, informiranošću o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnostima rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativnim rješenjima važnim za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanjem privatnog i javnog sektora, a sve u cilju kvalitetne promidžbe i brendiranja destinacije.

Na ovogodišnjem forumu teme će biti trendovi u obiteljskom smještaju, efikasni marketinški alati, ali i primjeri dobre prakse i suradnje u našoj zemlji. Domaćini obiteljskog smještaja imaju priliku izravno s predstavnicima institucija raspraviti aktualnu problematiku koja opterećuje poslovanje. Odabrani izlagači predstaviti će najbolje domaće proizvode i usluge specijalizirane za obiteljski smještaj te ovakvim umrežavanjem forum doprinosi povećanju potrošnje domaćih proizvoda i usluga kroz turizam. – piše FOS Lika-Karlovac.

Turistička zajednica općine Plitvička jezera poziva sve zainteresirane i prijavljene za sudjelovanje na 3. regionalnom Forumu obiteljskog smještaja koji će se održati 7. travnja 2017. u Jakišnici na otoku Pagu, da se radi organiziranja prijevoza jave u Turističku zajednicu općine Plitvička Jezera do 3. travnja 2017. godine.

Prijavite se možete na : [email protected] ili 053/ 776 798.


 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano TZ općine Plitvička jezera, FOS Lika-Karlovac | Foto: TZ općine Plitvička jezera

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close