Film i TVIzdvojeno

Ruža iz LJNS otkrila: “Prijavila sam se da upoznam Milana i vidim Liku, moj otac je porijeklom iz Like”

Ruža Pejić (48) jedna je od djevojaka koje su poželjele upoznati farmera iz Like Milana Milinkovića, no ona nije obična djevojka, već ‘zlatna’, posebna, baš kao stvorena za Milana.


A to je već na prvom susretu primijetio i sam Milan kojeg je Ruža, malo je reći, oduševila.

Ruži je ovo treće sudjelovanje u ‘Ljubav je na selu’. Srodnu dušu tražila je najprije u osmoj sezoni, kada se prijavila u nadi da će osvojiti srce Andre Bogunovića, a zatim je u 10. sezoni bacila oko na Željka Bilića iz Bala, koji ju je i ugostio na svom imanju.

Ova simpatična i komunikativna Slavonka sa zagrebačkom adresom iza sebe ima 14 godina dug brak, iz kojeg ima sina, te nekoliko dužih veza, no srodnu dušu još nije pronašla. Ruža za sebe kaže da je društvena, čvrsta i vrijedna, a mana nema. Farmerski poslovi nisu joj strani jer je odrasla na selu, a i u kućanstvu se odlično snalazi. Njezin idealan muškarac trebao bi biti vrijedan, viši od nje i tamnoput, preferira ćelave, nabildane i tetovirane, a najzanimljiviji su joj bajkeri.

A što ju je privuklo na Milanu te što očekuje gledatelje ‘Ljubav je na selu’, otkrila je za RTL.hr.

“Prijavila sam se da steknem novo iskustvo, upoznam nove ljude, a pogotovo da upoznam Milana i vidim Liku, moj otac je porijeklom iz Like. Svidjelo mi se kako Milan živi, okružen prirodom i životinjama, koje ja obožavam. Privuklo me to što mi se u profilu činio kao iskren i pošten muškarac”, rekla je Ruža, a to joj se, kaže, i potvrdilo kada je Milana upoznala.

A konkurencija?

Pitali su je kako se slagala sa svojim konkurenticama, Mirjanom i Renatom koja je također iz Slavonskog Broda.

“Renata i ja se znamo iz Broda, ali površno, nismo nikad bile bliske. Sada smo zapravo prvi put bile zajedno, intenzivno. Lijepo smo se družile, iako je ispočetka između nas dviju bilo nesuglasica… No riješile smo to kasnije. Sve ćete vidjeti u emisiji”, najavila je Ruža. Za Mirjanu također ima samo lijepe riječi.

“Ona je jako dobra žena, niti je prgava ni ništa, divna je”, kaže Ruža koja je, kako se pohvalila i u emisiji, postala baka.

Imam unučicu od godinu i tri mjeseca. Ne živimo zajedno, ali redovito se vidimo. Uživam biti baka, ponosna sam i drago mi je. Smatram svoju obitelj najvećim uspjehom u životu; svašta čovjek stekne, ali obitelj je najveće blago”, kaže Ruža.

A kako će se odvijati odnos između nje i Milana te oko čega će se točno “bockati” s Renatom, gledajte od ponedjeljka do petka u novim epizodama emisije ‘Ljubav je na selu’.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close