VijestiSport

Rukometaši Gospića nadvladali jaki Trsat!

Uzmu li se obzir rezultati u prvom dijelu sezone, i položaj na ljestvici dviju ekipa, može se reći da su gospićki rukometaši u prvom kolu nastavka natjecanja ostvarili senzacionalnu pobjedu, javlja Lika express

Naime, rezultatom 22:21 pobijedili su drugoplasirani Trsat iz Rijeke. Gosti su u Gospić došli bez  nekoliko igrača, no i domaća ekipa je ostala uskraćena za Radakovića, Bašića, Jelića, Starčevića, Milinkovića, Brkljačića, Stipetića i Sabljaka.

“Uz pohvale cijeloj ekipi na zajedništvu i borbenosti moramo istaknuti Pavelića sa 8 i Čovića sa 7 pogodaka, a s 14 obrana raspoložen je bio i golman Kolačević. Posebno moramo spomenuti mlade petnaestogodišnjake Suknaića i Dizdara koji su treniranjem zaslužili da ih se u vatru gurne odmah i to u najbitnijim trenucima, a oni su to povjerenje izuzetno požrtvovnom igrom u cijelosti opravdali. Uz njih dvojicu par minuta je na golu dobio i Biškupić, a tu je još nekolicina dečki koji će, nastave li s napornim radom, dobiti svoje prilike.mDugogodišnji rad s mlađim uzrastima ove godine Rukometni klub „Gospić“ polako počinje “naplaćivati”, a on bi, što se seniorske ekipe tiče, svake sljedeće godine trebao biti sve vidljiviji”, kažu u RK Gospić.

Više na Lika express

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close