VijestiScena

Rovinj i Opatija spremni za dva nova nezaboravna koncertna doživljaja uz Tonyja Cetinskog!

Ljeto 2018., uostalom kao i cijela ova godina definitivno je u znaku Tonyja Cetinskog. Nikada bolji, poletniji, energičniji i zabavniji, glazbenik koji stalno pomiče svoje, ali i vaše granice, nastavlja živjeti ‘Kao u snu’.


Tony nije samo vlasnik najprodavanijeg albuma, te najslušanije pjesme ‘General bez činova‘, već i koncerata koji su rasprodani tjednima i mjesecima unaprijed.

Godine rada i ulaganja vraćaju mu se na najljepši mogući način, a zašto je bez pogovora gotovo tri desetljeće na vrhu scene, dokazuje svakim novim nastupom.

Jedan od posebnijih svakako će biti 26.07. na plaži Porton Biondi u Rovinju od 21:00 sat, gdje će Tony koncert održati u sklopu Rovinj Summer Music Festivala.

Zajedno sa svojim Tony C Orkestrom, povesti će vas kroz glazbeno putovanje nazvano #samoljubav- trilogija. Na repertoaru će osim već dobro poznatih hitova, biti najljepše pop i crossover pjesme, te svjetski hitovi u originalnim aranžmanima, uz pratnju gudačkog orkestra.

Dugo pripremam svaki koncert, ali ovaj nam je zaista poseban. Koncert koji je mjesec dana unaprijed rasprodan, i još u mom rodnom gradu! Zaista nema veće ljubavi i zadovoljstva. Rovinj, dolazimo i pjevamo!’, poručio je Tony.

Dan nakon Rovinja 27.07., Tony i njegova ekipa ponovno su u akciji, na još jednoj legendarnoj koncertnoj lokaciji, Ljetnoj pozornici u Opatiji.

‘Očekuje vas presjek gotovo tridesetogodišnje karijere, uz specijalnog gosta Elvisa Stanića, te meni iznimno draga mlada glazbena lica Marka Kutlića, Davida Temelkova i Jure Brkljača. Moj bend i ja veselimo se ovom nastupu, te jedva čekam da zapjevamo svi zajedno.’.

Uz jednog od najboljih gitarista ali i najnagrađivanijeg jazz skladatelja Elvisa Stanića, publiku u Opatiji oduševiti će i spomenuta mlada trojka, koja polako, ali sigurno i vrlo uspješno kroči na sam vrh glazbenog neba.

Mirnoća i elegancija kojom vladaju scenom jednostavno je nevjerojatna, a o njihovim vokalnim sposobnostima, suvišno je i govoriti. Dovoljno je poslušati uspješnice koje su dečki do sada, svatko na svoj prepoznatljivi način predstavili.

 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close