Tech

Roming napokon odlazi u povijest?

Desetljeće duga kampanja iz Bruxellesa samo što nije zaključena. Europska komisija će u danima koji slijede prihvatiti pravilnike o tom koliko građani EU mogu koristiti svoje mobilne telefone nakon lipnja 2017., kada bi dodatni troškovi roaminga trebali završiti u ropotarnici povijesti


Kampanja je trajala dugo i u njenoj izvedbi se pojavio niz problema i odgoda. Najveći problem je pokušaj EU da napravi balans između operatera koji trebaju prihode i potrošača kojima je dosta neopravdano visokih troškova u roamingu.

EU je morala razmišljati i o ‘poštenom korištenju’, jer bi oni koji putuju u neku zemlju EU za jeftinom SIM karticom mogli stvar koristiti trajno negdje drugdje pa bi se u problemima mogli naći i lokalni operateri.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close