SportIzdvojeno

RK GOSPIĆ Nova talentirana generacija rukometašica zlatna na Erste ligi u Rijeci!

Rukometni klub BM 07 koji vode proslavljeni rukometaši Hrvatske Ivano Balić i Petar Metličić petu godinu zaredom organizira turnire malog rukometa za dječake i djevojčice.


U 2022. godini prvi je puta organiziran turnir u Rijeci koji je prvi u nizu turnira turneje Primorje – Istra 2022, a u narednom periodu kreće organizacija turnira u Umagu, Labinu, Poreču, Rovinju i Puli.

Dvorana Centar Zamet bila je domaćin spomenutog turnira za dječake i djevojčice 2011. i 2012. godišta gdje se u nedjelju, 20. ožujka 2022. godine, okupio veliki broj mladih rukometaša.

Rukometni klub “Gospić” je bez razmišljanja prihvatio poziv za sudjelovanje te su treneri Josip Štampar, Ivica Perišić i Vanja Antić put Rijeke krenuli s ukupno 6 ekipa, 3 ekipe dječaka i 3 ekipe djevojčica.

Dugački period (dvije godine) bez ozbiljnog sudjelovanja na turnirima prouzrokovan pojavom virusa COVID-19 ostavio je traga na rukometašima i rukometašicama Gospića, no bez obzira na poraze dječaka u polufinalnoj i utakmici za 3. mjesto, zlato ipak odlazi u Gospić.

Rukometašice trenera Vanje Antića nova je veoma talentirana ekipa djevojčica od kojih ćemo u budućnosti moći očekivati velike uspjehe.

Zlatne djevojčice osvojile su turnir s maksimalnim učinkom, a nakon uvjerljivih pobjeda u istom su tonu zaključile finalnu utakmicu protiv ekipe Zameta i započele, nadamo se, svoju uspješnu rukometnu eru.

REZULTATI

DJEVOJČICE

RK Gospić 1 – ŽRK Rovinj 12:3
ŽRK Vinodol – RK Gospić 1 2:6
RK Gospić 1 – ŽRK Mali Lošinj 10:4
1/2 FINALE: RK Liburnija Opatija – RK Gospić 4:16
FINALE: RK Gospić – ŽRK Zamet 16:12Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close