Lifestyle

RIJEDAK PRIZOR Pogled s Velebita na snježne vrhove Italije!

Zadarski fotograf Aleksandar Gospić objavio je na svojoj Facebook stranici još jednu fascinantnu fotografiju.


Snimajući zadarski arhipelag sa svetog Brda na južnom Velebitu Aleksandar je na Badnjak svojim fotografskim objektivom “uhvatio” rijedak prizor.

Zahvaljujući buri koja je rastjerala oblake vidljivost je tog dana bila odlična pa se na fotografiji jasno razaznaje i Italija odnosno snijegom prekriveni vrhovi Apenina.

Badnjak na Velebitu i uspon na Sveto Brdo (1751m) po danu nemoguće vidljivosti! Iza Zadra, Ugljana, Iža, Dugog otoka i Jadranske pučine uzdiže se 250km daleki Monte Vettore (2476m) u skupini Monti Sibillini u Talijanskim Apeninima! Da se Apenini ovako jasno vide usred dana sa Velebita stvarno je rijetkost!, napisao je na svojoj stranici.

Ljepote Velebita i Like česta su tema ovog fotografa i zaljubljenika u prirodu, a njegove radove možete vidjeti na Facebook stranici Aleksandar Gospić Photography.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Aleksandar Gospić Photography

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close