VijestiGrad Zagreb

Rezultati ankete Vijesti dana: Hrvati velikom većinom ZA izolaciju kako bi pobijedili korona virus

NA FACEBOOKU

Facebook anketa na stranici Vijesti dana koja ima više od 90 000 fanova, dala je jasan odgovor


Čak 89% građana koji su glasali slaže se s potpunom izolacijom, odnosno više od 1500 glasova. Samo 183 glasa smatra da nije bilo potrebno ograničiti kretanje u Republici Hrvatskoj.

Ova anketa daje potvrdu o mišljenju građana da je zaista potrebno ostati doma, što u većini svi i poštuju.

Korona virus raširio se cijelim svijetom, a dokad će trajati još nitko ne zna. Kineska pokrajina Wuhan uspjela je pobijediti virus nakon nekoliko mjeseci borbe, dok se Italija, Francuska, Španjolska i Velika Britanija, još grčevito bore.

Rezultati ankete u nastavku, a donosimo i nekoliko komentara:

L.B.: “Treba uvesti potpunu zabranu kretanja, dozvoliti kretanje samo u slucajevima nabavke namirnica, odlaska doktoru.. Strogo kažnjavati svako nepotrebno kretanje na otvorenom. Ljude boli novčanik, udarajte po njemu. Samo će tako se naučiti disciplini. Jer treba zaustaviti širenje ovoga. Ljudi neshvaćaju situaciju ozbiljnom, misle ‘neće na mene’.”

A.B.: “Da, usporiti širenje virusa, smanjiti pritisak na bolnice.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close