Kolumne

Recenzija filma WHITE CHICKS: Smijeh je idealna reakcija na glupost

White chicks je dobar film jer je loš. Loša priča, nevjerojatno glupog sadržaja, popraćena je histeričnom glumom dvojice glavnih glumaca. Na trenutne su smiješni i to je bit ovog filma.


White chicks uspio je osvojiti publiku. Film nema smisla. Cijela priča zaokružena je u cjelinu, ali je toliko besmislena da je smijeh jedina reakcija koju možete imati. Dva detektiva, afroamerikanca, poslani su da odrade posao. Nakon što su očekivano pogriješili u startu, morali su smisliti novi plan. Prerušili su se u dvije bjelkinje. Kada u traileru vidite kako izgledaju, ostat će te zbunjeni, ali tijekom gledanja filma, postat će vam simpatično.

white chicks

Neću izdvajati ni glumu ni glumce jer ni to nema smisla. Cilj redatelja bio je napraviti glup film, bez kvalitete ili sličnog. Svi su samo trebali bit smiješni i neuvjerljivo izrecitirati svoj dio teksta. Nije uloženo previše truda što se jasno očituje. Glavni glumci su braća u stvarnom životu i zato je između njih bila posebna kemija koja im je omogućila da budu opušteni te da gluma izgleda kao nešto što je uobičajeno u njihovom životu. Možda ih se sjećate iz Scary movie 1 i 2. Ukoliko ste fan takvih filmova, White chicks će vam se definitivno svidjeti.

U film je ubačeno još nekoliko likova kako bi scene bile zanimljivije. Prijateljice, neprijateljice, obožavatelji, simpatije, radni kolege… Također, ono što upotpunjava doživljaj je razina sarkazma u međuodnosima.

White chicks pogledajte u društvu prijatelja, bit će vam još smiješnije.

Foto: www.filmgumbo.com

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close