Kolumne

Recenzija filma THE FATE OF THE FURIOUS: Ovo je postala serija

The fate of the furious još je jedan nastavak SERIJE. Iako je manje više sve isto kao i u svim prethodnim nastavcima, što su predstavili kao faktor šoka?


The fate of the furious nastavak je snimljen bez Briana O`Connora. Klasična jurnjava nabrijanim autima jer se okolo događa nešto ilegalno upotpunjena je novim likom. Pretpostavljam da nas čeka još nastavaka.

Dom i Letty su na medenom mjesecu. Pojavljuje se Cypher i traži od Doma da joj pomogne ukrasti čip kojim bi upravljala nuklearnim naoružanjem. Ucjenjuje ga na iznenađujući način. Naime, Elena je u međuvremenu rodila dijete. Pretpostavljate kako se zove?

Dom napušta tim i odluči joj pomoći kako bi zaštitio malog Briana. No, njegov tim nije napustio njega. Udružuju snage s Hobbsom, Decardom, Mr. Nobodyjem i Little Nobodyjem. Radnja između uvoda i kraja svodi se na sarkazam, humor, aute, prijateljstvo i obitelj. Kao i u svakom F&F.

Dom dobije sina nakon što uništi negativce. Letty to prihvati kao najnormalniju stvar.

the fate of the furious

Paul Walkera zamijenio je Domov sin. Uvjerena sam da će negdje u budućnosti biti snimljen Fast and furious gdje će mali osvećivati smrt majke. The fate of the furious oborio je rekorde gledanja jer je ipak riječ o kultom serijalu koji su svi pogledali i dalje će gledati nastavke iako svi znamo da su svi isti. Također, smrt Paula Walkera promijenila je pogled na film.

Hint na koji trebate obratiti pozornost: Prilikom scene o Top 10 najtraženijih spominju se 6, 8, 9, 10 i 11. Walker je 7 koji je poginuo nakon sedmog nastavka.

Realan komentar jednog gledatelja: “Action? Yes, but we’re talking Physics that Sharknado would be ashamed of. Failure to understand or accept how reality works, even at a basic level. If you know the basics of cars, computers or physics, this will inflict pain to your brain.”

Nije potrebno dalje nešto objašnjavati. Znate o kakvom filmu je riječ i što će se dogoditi.

P.S. Dom i Letty su definitivno jedan od najboljih filmskih parova.

Foto: HD WallpapersBusiness Insider.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close