Kolumne

Recenzija filma GIRLS TRIP: Gdje su vam prijateljice s faksa?

Girls trip komedija je za zene i sve koji se tako osjecaju. Grupa prijateljica prekinula je kontakt nakon faksa i posvetila se karijeri. Kakav im je bio ponovni sastanak?


Girls trip komedija je s kojom se mogu posvetiti zene koje su izgubile kontakt s dobrim prijateljicama jer ih je zivot jednostavno odnio drugim putem. Neke su se posvetile karijeri, neke stvorile obitelj, neke se jos pronalaze.

Ryan, Sasha, Lisa and Tina prijateljice su koje su nekad bile nerazdvojne. Korak po korak, razdvojile su se. Svaka je imala svoje planove i interese koji su ih medusobno odvajali. Dosavsi na ideju da se ponovno vide, organizirale su zajednicko putovanje na Essence festival. Prilikom putovanja vidjele su sto ih je razdvojilo, ali i sto ih i dalje povezuje. Iak vise nemaju previse zajednickih interesa, shvatile su koliko znace jedna drugoj. Prisjetile su se ranijih dana i napravile stvari koje nisu godinama.

girls trip

Girls trip, iako nekvalitetna, komedija je koja ostavlja pozitivan pogled na proslost. Kroz smijesne, ponekad i glupe scene, prisjetit ce te se nekih situacija iz zivota ili karakteristika ljudi koje ste nekad poznavali. Mozda ce vam jednostavno biti drago sto odredene prijatelje imate u zivotu.

Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith i Tiffany Haddish imaju odlicnu kemiju. Svaka ima drukciji karakter i humor te se medusobno nadopunjuju.

Ne ocekujte nista vise od dva sata gubitka vremena, ali posljedica filma je put u proslost i prisjecanje lijepih trenutaka.

Foto: EmpireVanity Fair.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close