REAKCIJA Marić iz BK Barkan odgovorio Mariću: Ja za sve napisano imam pisane argumente

S FACEBOOKA

Nakon početka drame u Biciklističkom klubu Barkan, došao je i odgovor na prozivke koje je Alen Marić uputio Marjanu Mariću iz BK Barkan. U tekstu Što se događa u otočkom biciklizmu? Otvoreno pismo barkanovca Marića Barkanovcu Mariću pisali smo o strani jednog Marića, a sad prenosimo reakciju i drugog. Pogledajte u nastavku.

Jednom “SPORTAŠU “..
U prvom redu ću demantirati sve tvoje ne istine napisane nedavno. Ustvari jedino si u pravu da si izbačen iz kluba. Malo si pomiješao kruške i jabuke u zbroju sredstava na rčn. kluba , nitko ne zna o kakvom servisu automobila govoriš. Niti su ti sportski rezultati takvi kakve prikazuješ. Da si prisustvovao i jednom događanju kluba, znao bi i vidio koliko klub ima članova, a ne zaključivao po viđenom na Zavižanu koliko je prisustvovalo na utrci.
Sjeti se , nakon razgovora da klub nema više novaca za takvu vrstu troškova, rekli ste , ti brat da ćete vozit kao individualci , što se prilikom prijave i napravili ,vozili u osobnim dresovima, a onda bez pardona poslali račun klubu za troškove utrke. Bravo , tako to rade pravi sportaši!
Uzeo si iz kluba trenažer ( plaćen 15000 kn) sebi doma za treniranje , jedan mali za zagrijavanje. Tražio si i treći , koji si dobio, pa ti nije pasao te ga ti i otac bacili Hrvoju u dvorište kao kakvo smeće, da niste TAJ tražili. Moram reći da ga ne želiš vratiti na traženje više puta, nakon čega ćemo ići preko službi zakona u RH
– Radeći klubu iza leđa, organizirajući biciklijadu na Vrhovinama na ime kluba za svoje intersese za koje si dobio i novčanu naknadu,a prije toga odbio sudjelovati na Barkanovoj biciklijadi u organizaciji
– Slanje upita nadležnim institucijama o njihovom poslovanju, mimiolaženjem kluba
– U ime kluba dobio organizaciju volontera CRO RACE, isplata išla preko računa kluba, stavio 80 % volontera svojom voljom
– Blaćenje kluba na društvenim mrežama
– Slanje računa za noćenje u hotelu na Braču – bol , all inclusive u iznosu 580 kn za oca
– Financiranje obiteljskih izleta ( ulaznice za nacionalne parkove…)
– Traženje plaćanja škole za biciklističke trenere
– Traženje plaćanja TRENING VOŽNJI
– Traženje predlaganja za sportaša grada
– Od 18 000 kn koliko je Klub dobio od ZSU GO ti i brat ( i Obitelj ) ste potrošili više od polovice
Nakon što si prijavio klub Sportskoj i Financijskoj inspekciji, nakon čega je proveden inspekcijski nadzor, mogu ti reći da su došla pozitivna rješenja o djelovanju i poslovanju kluba.
Ja za sve napisano imam pisane argumente, a ti i tvoji „dečki“ koji su dijelili objave ćete svoje klevete morati dokazati na sudu po Kaznenom zakonu čl. 148. i čl.149.
Preko mene i kluba , nećeš graditi svoju karijeru!!! Sad si u drugom klubu, nek ti oni to dozvole ili si osnuj svoj klub pa radi što ti padne napamet. BK BARKAN neće biti ničiji bankomat!!!
P. S. Sretno
Iako Marjan Marić nigdje ne navodi da je riječ o Alenu Mariću, očigledno je riječ o sukobu koji se nastavlja. Kako će završiti ova biciklistička saga, još se ne zna, ali svakako bi bilo zanimljivo vidjeti biciklističku utrku i tko bi od suprostavljenih odnio sportsku pobjedu.

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close