Scena

‘Ratovi zvijezda – Sila se budi’ u Americi najgledaniji film svih vremena

Film ‘Ratovi zvijezda – Sila se budi’ je oborio rekord filma ‘Avatar’ i postao najgledaniji film svih vremena u Sjevernoj Americi, prenose američki mediji.


Disney je saopćila da je novi film ‘Ratovi zvijezda’ u srijedu nadmašio zaradu ‘Avatara’ koja je iznosila 760,5 milijuna dolara kada je riječ o kinima u Sjevernoj Americi. Međutim, ‘Avatar’ je još uvijek rekorder kada je u pitanju zarada od prodaje ulaznica za kino širom svijeta.

Prošlog mjeseca su ‘Ratovi zvijezda’ postali film koji je najbrže zaradio milijardu dolara na globalnom box officeu, a najviše je zaradio i na Božić, čak 49,3 milijuna dolara.

Ovom filmu pripada i rekord za najuspješniji debitantski vikend na svijetu, kada je zaradio 529 milijuna dolara.

Prikazivanje sedmog nastavka popularne franšize će u Kini početi u subotu, a analitičari tvrde da će to donijeti znatno povećanje zarade.


 

Tekst: tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close