ModaLičko-senjska županijaKontinentalniVijestiTurizam

Rasprodane sve zalihe Plitvice Parfema

THE PLITVICE TIMES

Plitvički parfem koji je osmišljen 2018. godine kao premium proizvod s Plitvičkih jezera rasprodao je sve zalihe u zadnjoj božićnoj kampanji magazina The Plitvice Times.


Podsjetimo, parfem je osmislio kreativni tim iz Prilika Grupa, a početkom 2021. godine parfem je doživio svoj rebranding i od tada je dostupan na plitvičkom webshopu te u najvećoj online trgovini u Hrvatskoj Bazzaru.

Plitvice Parfem osmišljen je kao rješenje na nedostatak premium suvenira i proizvoda sa Plitvičkih jezera, a kao takav dobio je i većinu naslovnica nacionalnih medija te mnoštvo kupaca iz Hrvatske i Europe.

Zadovoljni smo prodajnim rezultatima, oni dokazuju da je naš rebranding parfema uspio i da je tržište odlično reagiralo. Vjerujemo da će 2022. godina donijeti nove narudžbe i jaču prisutnost na prodajnim mjestima tržišta. –  zaključuju kratko iz Prilika Grupe, tvrtke koja je vlasnik brenda.

O novoj dostupnosti obavijest će biti na plitvicetimes.com.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close