LifestyleIzdvojeno

PU ličko-senjska: Ličani, hvala vam! I dalje ostanite doma

GRAĐANI POSLUŠALI UPUTE STOŽERA

Policijska uprava ličko-senjska zahvalila je građanima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ove subote, unatoč lijepom vremenu, ostali kod kuće.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

Iako bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti uz šetnju uz mnogobrojne rijeke, uživati u prirodnim ljepotama kojih u Lici ima u izobilju, ovu su subotu su ulice, trgovi, parkovi, šetnice u Lici bili prazni. I HVALA VAM NA TOME!

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti i sutra.
Pozivamo sve građane da i sutrašnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!


 

Komentari

Komentara


Foto: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close