Scena

Prvi zagrebački koncert GRUPE VIGOR u clubu ROKO!

Grupa Vigor iz Osijeka sve je popularnija, a u posljednjih godinu dana počelo je i ozbiljno punjenje hrvatskih i inozemnih klubova zahvaljujući nekoliko dobrih hitova.

Dečki iz Osijeka dolaze u Zagreb. U intervjuu su najavili album prvijenac, a za početak godine odlučili su za sve fanove posjetiti i jedan od najpopularnijih zagrebačkih klubova – club Roko. Već više od 20 godina club Roko je centralno studentsko mjesto za izlaske i daleko šire od Zagreba, poznat po stalnom ulaganju u produkciju zabave i vrhunske koncerte svih zvijezda hrvatske estrade. Ovaj put vrijeme je za autore velikih hitova – grupu Vigor. Još fališ, Da sam  ja on, i posljednja pjesma Divna, na YouTubeu su postigli više od sedam milijuna pogleda što je za naše prostore i više nego vrhunska brojka.

Club Roko poziva sve goste na prvi zagrebački koncert Grupe Vigor koji će se održati 20.03.2015. s početkom u 22.00h. U sklopu večeri održati će se i Noć Međimuraca u organizaciji Udruge studenata Međimurja. Na posebnoj akciji pića je Stock XO, a ulaznice za ovaj sigurno traženi koncert možete kupiti na blagajni kluba u pretprodaji po cijeni od 20 kuna.

Tekst: SponzoriranoČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close