SportIzdvojeno

PRVI KAD JE NAJPOTREBNIJE Bad Blue Boysi iz Otočca punih kombija krenuli put Petrinje!

DONACIJE POGOĐENIMA POTRESOM

Jutro nakon razornog potresa Petrinja, Sisak i okolna sela nemaju mira. Tlo je podrhtavalo cijelu noć, a onima koji su u ovim trenucima ostali bez krova nad glavom pomoć pristiže iz svih dijelova Hrvatske.


Više organizacija diljem Ličko-senjske županije pokrenulo je akcije prikupljanja pomoći, kombi pun osnovnih namirnica jutros je iz Brinja krenuo prema Petrinji, a među prvima koji su pokrenuli humanitarne akcije su i Bad Blue Boysi iz Otočca.

Kao što se vidi na fotografijama koje su objavljene na Facebooku, navijači su napunili kombije raznim potrepštinama za stanovnike pogođene potresima. Otočkim Bad Blue Boysima su svoja vozila na raspolaganje stavili Denis Lončar i Ivan Premuž, dok je Turistička zajednica Grada Otočca donirala zaštitne maske.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Karolina Kostelac / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close