Društvene mrežeTechIzdvojeno

Prilika Grupa u top 5 agencija za društvene mreže u Hrvatskoj po The Manifestu!

OD 30 TVRTKI IZ HRVATSKE

Marketinška agencija koja je prije sedam godina počela svoj put s prvim klijentima na tržištu u Hrvatskoj, danas bilježi novi uspjeh po The Manifestu


Prilika Grupa, marketinška agencija  koja djeluje  kao full service  tvrtka za područje komunikacija i marketinga,  nakon ulaska na platformu Clutch o čemu smo  pisali, rangirala se visoko u svim kategorijama u kojima obavlja poslovanje.

Po pisanju The Manifesta,  u kategoriji hrvatskih agencija koje se bave društvenim mrežama, Prilika Grupa nalazi se na visokom petom mjestu u Hrvatskoj. Ako uzmemo u obzir da lista obuhvaća najjačih 30 agencija, od kojih su mnoge poslovno i brojem  ljudi daleko veće od Prilika Grupe, ovo je rezultat itekako vrijedan spomena.

Putem ove platforme već smo dobili nove međunarodne klijente, a istim smjerom ćemo i nastaviti. Ključni cilj nam je  tržište van Hrvatske, na tome aktivno radimo već dvije godine i primjećujemo pozitivne pomake.  Zasad mogu zahvaliti svim svojim suradnicima koji su  sa mnom strpljivo radili na ovom rezultatu.  Vjerujem da ćemo nastaviti ovim putem.  – kaže Ante Fumić, vlasnik Prilika Grupe.

Prilika Grupa je i član Hrvatske udruge za odnose s javnošću – HUOJ, te  Hrvatske udruge digitalnih izdavača – HUDI.

Ispred Prilika Grupe na ovoj ljestvici od 30 hrvatskih tvrtki, samo su Kontra, 24sata-original video production, Vizual i Kala Presence.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close