Društvene mrežeTechIzdvojeno

Prilika Grupa u top 5 agencija za društvene mreže u Hrvatskoj po The Manifestu!

OD 30 TVRTKI IZ HRVATSKE

Marketinška agencija koja je prije sedam godina počela svoj put s prvim klijentima na tržištu u Hrvatskoj, danas bilježi novi uspjeh po The Manifestu


Prilika Grupa, marketinška agencija  koja djeluje  kao full service  tvrtka za područje komunikacija i marketinga,  nakon ulaska na platformu Clutch o čemu smo  pisali, rangirala se visoko u svim kategorijama u kojima obavlja poslovanje.

Po pisanju The Manifesta,  u kategoriji hrvatskih agencija koje se bave društvenim mrežama, Prilika Grupa nalazi se na visokom petom mjestu u Hrvatskoj. Ako uzmemo u obzir da lista obuhvaća najjačih 30 agencija, od kojih su mnoge poslovno i brojem  ljudi daleko veće od Prilika Grupe, ovo je rezultat itekako vrijedan spomena.

Putem ove platforme već smo dobili nove međunarodne klijente, a istim smjerom ćemo i nastaviti. Ključni cilj nam je  tržište van Hrvatske, na tome aktivno radimo već dvije godine i primjećujemo pozitivne pomake.  Zasad mogu zahvaliti svim svojim suradnicima koji su  sa mnom strpljivo radili na ovom rezultatu.  Vjerujem da ćemo nastaviti ovim putem.  – kaže Ante Fumić, vlasnik Prilika Grupe.

Prilika Grupa je i član Hrvatske udruge za odnose s javnošću – HUOJ, te  Hrvatske udruge digitalnih izdavača – HUDI.

Ispred Prilika Grupe na ovoj ljestvici od 30 hrvatskih tvrtki, samo su Kontra, 24sata-original video production, Vizual i Kala Presence.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close