SvijetKarijeraIzdvojeno

Prilika Grupa na svjetskoj vodećoj platformi poslovnih usluga Clutch

NOVI IZAZOVI

“Prilika Grupa napravila je još jedan korak u međunarodnom razvoju. Konstantnim radom i stalnim unaprijeđenjem, što se vidi kroz recenzije zadovoljnih klijenata te uspješnih suradnji, došli smo do trenutka u kojem je širenje tražen i logičan potez. Sada se Prilika Grupa može pronaći na vodećoj platformi poslovnih usluga – Clutch, te angažirati iz bilo kojeg dijela svijeta” kažu iz Grupe.


Clutch je izvrsno mjesto za traženje vrhunskih tvrtki koje će se baviti vašim projektom. Sadrži pouzdane informacije, analitičke podatke i prave recenzije o stotinama tvrtki za oglašavanje i marketing, web dizajn, marketing na tražilicama, razvoj softvera, razvoj weba i mobilnih aplikacija te IT savjetovanje iz cijelog svijeta.

Trenutno se na Clutchu nalazi pedesetak tvrtki iz Hrvatske i od danas je Prilika Grupa jedna od njih. Naše mjesto zasluženo je dobro odrađenim i pedantnim radom čiji se rezultati mogu vidjeti kroz vjerodostojne recenzije klijenata s kojima smo surađivali u proteklih nekoliko godina.

Profil Prilika Grupe pronađite na linku: Prilika Group Croatia 

Pred nama je novi izazov kojeg smo spremni ostvariti. Širenje tvrtke i otvaranje novih mogućnosti ostvareno je isključivo zbog uloženog truda i zadovoljnih klijenata koji prepoznaju našu kvalitetu. Suradnjom s Clutchom, naš potencijal prepoznat je na svjetskoj razini. 


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close