WebTechIzdvojenoPromo

Prilika Grupa pripremila Marketing mix, prvi paket koji uključuje više agencijskih usluga

ČETIRI PAKETA

Prilika Grupa, čiji je član i portal Lika Club, pripremila je nove marketinške pakete pod nazivom Marketing mix


U skladu s potrebama tržišta, Prilika Grupa je slijedom dosadašnjeg iskustva pripremila različite pakete koje uključuju stupnjevanu količinu usluga. Ime paketa je “Marketing mix” jer je usmjeren na široko područje djelovanja unutar marketinške struke. Usluge koje su obuhvaćene Marketing mix paketom su; odnosi s javnošću, Facebook i Instagram administracija, Facebook Ads, grafički dizajn, fotografiranje i marketinško savjetovanje. Paketi su Standard, Premium, ALL IN i ALL IN Pro. Cijene su postavljene u rasponu od 2.999,00 do 14.999,00 kuna, ovisno od količine mjesečnog angažmana.

Iz našeg iskustva, zaključili smo da klijentima većinom odgovaraju različite usluge koje radimo, pa smo na ovaj način odlučili “skratiti put” pregovora i dogovora posla. Naši paketi ALL IN su usklađeni s novim sloganom Prilika Grupe, a samim time nude i najbolji omjer cijene i kvalitete koju klijent može dobiti. Naša web stranica pokazuje neke od projekata koje smo dosad radili, i dosad je bila samo reprezentativna, a sada je na webu i prvi paket – rekao je Ante Fumić, vlasnik Prilika Grupe.

Prilika Grupa je u nastavku paketa, odgovorila i na najčešća pitanja i odgovore u skladu s praksom. Pakete i najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje ili klikom na navigacijskoj traci “Paketi” na vrhu web stranice www.prilika.group.

Za dodatne informacije obratite nam se na [email protected] ili kontakt broj 091/518-0205.

Paketi i cijene Marketing mixa, Foto: Prilika GrupaČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close