Tech

Prijavi se na radionice Studenti uče studente

Studenti ekonomisti i informatičari koji žele usavršiti svoja znanja ili naučiti nešto novo mogu se prijaviti i sudjelovati na radionicama Studenti uče studente koje organizira IOTech.


Ideja ovih radionica je dijeljenje znanja i vještina između studenata različitih smjerova, te između studenata svih stadija studija (preddiplomski i diplomski). Konkretnije, ideja je da studenti smjera informatike u određenom broju sati uče studente Ekonomike poduzetništva kako koristiti alate za obradu slika i slične programe te da studenti Ekonomike poduzetništva uče studente informatike kako pisati marketinški, financijski, poslovni plan i slično.

Ova inicijativa je pokrenuta s ciljem širenja vještina i znanja naših studenata i studentica, a smatramo da bi studenti međusobno mogli mnogo naučiti.

IOTech je stranica koju su osnovali studenti FOI-a, Leo Siniša Radošić i Ivan Orsolić.  Cilj njihove stranice je pomaganje studentima da shvate programiranje, da nauče osnove Web developmenta i ostale IT vještine pomoću praktičnih zadataka. Svoju ideju za online instrukcije (web tutorial) proširili su ovim oblikom pravih radionica, u suradnji s organizatoricom radionica, Tinom Lukčić. Leo i Ivan će, uz potporu drugih kolega, biti nositelji radionica za web dizajn.

Prijavit se možete na sljedeće radionice:

  1. Izrada Web stranice (osnovni) – 30. ožujka u 16sati
  2. Osnove programiranja – 31. ožujka u 16 sati
  3. Pisanje projektnih planova – 1.travnja u 15 sati
  4. Izrada Web stranice (napredniji)- 5. travnja u 17 sati
  5. Rad u GIMP alatu za obradu slika- 7. travnja u 16 sati

Prijave traju do 29. ožujka u 12.00h, a prijaviti se možete online.

Svi sudionici radionica dobit će potvrde o sudjelovanju koje kasnije mogu priložiti uz svoj CV!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica | Foto: srednja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close