VijestiLifestyle

Prijave na radionicu sviranja dangubice, provjerite mjesto i vrijeme

U KOLOVOZU U OTOČCU

Petodnevna besplatna radionica sviranja dangubice održat će se u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u periodu od 21. do 25. 8. 2023. godine.


Radionica će se održati pod vodstvom Darka Čuvidića i Darka Kranjčevića, a namijenjena je i početnicima i onima s već stečenim iskustvom u sviranju ovog tradicionalnog glazbala.

Prijave za radionicu traju od 1. 8. do 18. 8. 2023., a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta svakim radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 098 9480 481 ili na mail [email protected]. Postupak prijave jednostavan je i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku (ime, prezime, kontakt).

Radionica će započeti u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u ponedjeljak, 21. 8. 2023. u 10 sati. Prvog dana radionice će biti dogovoreni i ostali termini održavanja radionice, u skladu s mogućnostima polaznika. Sudjelovanje za sve polaznike je besplatno. Radionicu sviranja dangubice financijski podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Otočac.

 


 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: Likaclub

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close