Scena

Online video premijera – “Priđi mi bliže” Urban &4

Uoči velikog koncerta u Domu sportova 21. veljače, Urban &4 predstavljaju novi videospot s vrlo aktualnog albuma “Mamut”.

Riječ je o singlu “Priđi mi bliže” koji je u protekla dva mjeseca osvojio domaći radijski eter, a videospot je ovih dana snimljen u Rijeci.

Novi video uradak benda potpisuju Milica Czerny Urban i Damir Urban, koji o ideji i konceptu spota kažu: “Prateći koncept crno-bijele fotografije (kojeg se imamo namjere i dalje držati), s vrlo malo tehničkih i montažnih intervencija i želeći spojiti kazalište, performans, film i fotografiju, nastao je i spot za pjesmu ‘Priđi mi bliže’.

Ono što nas pritom zanima nisu tehničke mogućnosti koje se danas nude, a koje su beskrajne, već upravo suprotno – išli smo za time kako što jednostavnijim vizualnim rješenjem promovirati ideju.

Međusobnim gledanjem gledatelja i samih aktera spota, htjeli smo preskočiti granicu između ‘ja’ i ‘ti’, ‘mi’ i ‘oni’, a pritom to napraviti i kao mali osvrt na današnji način komnunikacije koji se često odvija preko Skypea, YouTubea, selfieja. Također, željeli smo podcrtati tekst pjesme i slikom naglasiti kako je kratak put od nepovjerenja, distance i odsutnosti, do osmijeha, prihvaćanja i topline.

Tekst: muzika.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close