SportDruštvene mrežeIzdvojeno

PRATITE UŽIVO Leopold Špehar gostuje u Facebook liveu Lika Cluba

18. KOLOVOZA U 13.30 SATI

Leopold Špehar, jedan od osnivača i prvi predsjednik Atletskog kluba Plitvice, sutra gostuje u Facebook liveu Lika Cluba.


Osnovan 2017. godine s ciljem promocije zdravog života kroz cestovno i planinsko trčanje, Atletski klub Plitvice prvi je klub takve vrste na području Ličko-senjske županije. Članovi kluba redovito ostvaruju zapažene rezultate na natjecanjima diljem Hrvatske i šire, a bave se i humanitarnim radom.

U organizaciji kluba održavaju se brojne trail i trak utrke na području Plitvica, Korenice, Perušića i Rakovice poput Barać Forest Traila, Rastoke traila i Memorijalne utrke Josip Jović. Leopold je i dopredsjednik sportske zajednice Općine Plitvička Jezera te je u veljači ove godine dobio nagradu za razvoj sporta u Ličko-senjskoj županiji.

Putem Facebooka uživo ćemo razgovarati o utjecaju korona krize na sport u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, rezultatima Atletskog kluba proteklih godina, te aktualnim utrkama i izazovima s kojima se susreće pri organizaciji utrka.

Pratite nas ovog utorka, 18. kolovoza 2020., u 13.30 sati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close