SportDruštvene mrežeIzdvojeno

PRATITE UŽIVO Leopold Špehar gostuje u Facebook liveu Lika Cluba

18. KOLOVOZA U 13.30 SATI

Leopold Špehar, jedan od osnivača i prvi predsjednik Atletskog kluba Plitvice, sutra gostuje u Facebook liveu Lika Cluba.


Osnovan 2017. godine s ciljem promocije zdravog života kroz cestovno i planinsko trčanje, Atletski klub Plitvice prvi je klub takve vrste na području Ličko-senjske županije. Članovi kluba redovito ostvaruju zapažene rezultate na natjecanjima diljem Hrvatske i šire, a bave se i humanitarnim radom.

U organizaciji kluba održavaju se brojne trail i trak utrke na području Plitvica, Korenice, Perušića i Rakovice poput Barać Forest Traila, Rastoke traila i Memorijalne utrke Josip Jović. Leopold je i dopredsjednik sportske zajednice Općine Plitvička Jezera te je u veljači ove godine dobio nagradu za razvoj sporta u Ličko-senjskoj županiji.

Putem Facebooka uživo ćemo razgovarati o utjecaju korona krize na sport u Ličko-senjskoj županiji i Hrvatskoj, rezultatima Atletskog kluba proteklih godina, te aktualnim utrkama i izazovima s kojima se susreće pri organizaciji utrka.

Pratite nas ovog utorka, 18. kolovoza 2020., u 13.30 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close