AutomotoIzdvojeno

Poziv građanima: predložite lokacije za nadzor brzine

Temeljem ROADPOL-ovih aktivnosti na području država članica 24. ožujka 2022. godine provest će se 24-satni pojačani nadzor brzine


Kako je nepropisna i neprilagođena brzina i dalje vodeći uzrok najtežih prometnih nesreća i smrtnog stradavanja, Policijska uprava ličko-senjska provest će akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na odabranim lokacijama u prometu 24. ožujka 2022. godine u vremenu od 00.00 do 24.00 sati.

Ova akcija ima za cilj pridonijeti smanjenju stradavanja i povećanju svijesti vozača o nepotrebnom i opasnom prekoračenju zakonskih ograničenja te brzini neprilagođenoj uvjetima na cestama.

PU ličko-senjska poziva građane da im do četvrtka, 10. ožujka 2022. godine, na e-mail adresu [email protected] dostave lokacije koje predlažu za nadzor brzine.

Svi pristigli prijedlozi građana će se analizirati, nakon čega će biti izabrane lokacije pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa! Preveliko samopouzdanje u vlastite vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila u trenu može dovesti do tragedije, obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život.

Brzinu kretanja prilagodite trenutnim uvjetima na prometnicama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu.


 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close