Scena

Poslušajte kako ABBA zvuči u izvedbi – tamburice!

Nekoliko hitova svjetski poznate grupe ABBA zaživjelo je u zanimljivom tamburaškom aranžmanu. Glazbeni producent i supervizor cijelog projekta, Tihomir Ivanetić, ovim projektom želio je približiti tamburu svim generacijama.


“Obožavam zvuk tambure i mislim da je to instrument koji je nekad nepravedno zapostavljen ili se vezuje samo za slavonski kraj. Upravo sam zato odabrao bezvremenske hitove grupe ABBA i uz pomoć kolega i vokalnog ansambla “Lira” realizirao ideju koja će se, nadam se, svidjeti svima” , objasnio je Ivanetić.

ABBA potpouri sastoji se od četiri njihova velika hita: Gimme!Gimme!Gimme!, Mamma mia, Waterloo i Thank you For The Music. Sjajan tamburaški aranžman uradio je Ranko Purić, a vokalnom ansamblu “Lira” instrumentalnu pratnju pružio je Rockocko Orchestra.

Potpuri je dobio i video broj u režiji Marija Šuline iz Produkcije Nova, a kako to izgleda kad se spoji ABBA i tamburica pogledajte u nastavku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close