Grad ZagrebScena

Portugalska techno ikona Du`ArT stiže u Boogaloo klub

Jedan od najpoznatijih portugalskih DJ-a iz Kne’Deep agencije – Du’ArT, ove subote dolazi u zagrebački Boogaloo klub!


Zagrebački Boogaloo klub i matična organizacija Future Scope, ne prestaju sa dovođenjem zanimljivih gostovanja pa tako u subotu, 28. siječnja, iz Portugala dolazi Du’ArT, pravim imenom Duarte Silva, koji je svoju karijeru započeo 2005. godine i u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih DJ-a svoje domovine zahvaljujući neprikosnovenom tehnikom na 3 gramofona i jedinstvenim talentom.

Odrastajući uz imena kao što su DJ Rush, Carl Cox, Dave Clarke i Umek, definirat će kroz godine zvuk Du’ArTa koji je do dan danas ostao vjeran starome techno zvuku. 2009-e Du’ArTu se ispunjava životni san, potpisuje za agenciju DJ Rusha Kneep Deep i odrađuje s njime nekoliko turneja po svijetu.

Odonda, Du’ArT je nezaustavljiv i niže nastupe po klubovima u cijelome svijetu te velikim festivalima kao što su Awakenings, Monegros, Tommorowland i Dance Valley. Osim kao DJ, Du’ArT je i aktivan producent izdajući svoju glazbu na labelovima Naked Lunch, Onh.Cet i Sub Cult.

Uz glavnoga gosta nastupat će i domaćin ShiPe te mladi dvojac Domagoj Radas i Limex.

Više informacija o događaju potražite ovdje.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close