TurizamIzdvojeno

Portal Turističke priče od danas na 15 stranih jezika! Emitivna tržišta bogatija za medij koji stranci razumiju

NOVOST IZ TURISTIČKIH PRIČA

PORTAL www.turistickeprice.hr od danas je dostupan na 15 stranih jezika: njemački, engleski, francuski, španjolski, talijanski, ruski, kineski, japanski, slovenski, mađarski, poljski, češki, slovački, švedski i nizozemski – priopćili su s portala. 


Ovaj korak naprijed ima za cilj dodatnu promocija turističkih priča iz cijele Hrvatske i destinacija iz Lijepe na našim emitivnim tržištima.

Sestrinski turistički lifestyle portal portala HRturizam.hr – TurističkePriče.hr pokrenut je u travnju prošle godine s ciljem promocije turističkih destinacija, naših turističkih priča i Hrvatske kao turističke destinacije, a koji je namijenjen za široku javnost ( b2c ).

Po prvi puta naše manje poznate turističke priče i priče iz cijele Hrvatske, ne samo s Jadrana odlaze na sva emitivna tržišta. Turističke priče inače pričaju zanimljive i autohtone priče o našim destinacijama te posebno naglašavamo priče ruralnih područja te naših parkova prirode i nacionalnih parkova. Brzo su nas prepoznali turisti željni ovakvih informacija te su nam se tekstovi odmah počeli čitati ponajviše na mađarskom, poljskom, češkom ali i ruskom tržištu. Cilj je promocija TURISTIČKIH PRIČA iz cijele Lijepe naše” ističe Mirjam Jukić, glavna urednica portala Turističke Priče.

U manje od godinu dana portala Turističke priče, objavili smo 1567 turističkih priča iz cijele Hrvatske – and counting… nastavlja Jukić.

U trenutnoj situaciji gdje je upitna turistička sezona, našem turizmu sada treba najveća podrška i pomoć, a upravo smisao portala i glavna nit vodilja je promocija turističkih destinacija, sadržaja i Hrvatske kao turističke destinacije.

Ove godine će dominirati last minute ponuda, a svi koji žele besplatno objaviti svoje ponude neka se jave na [email protected] sa svojom ponudom. Prošle godine Last minute Hrvatska kao i Viber zajednica Croatia Last Minute Deals odigrala je važnu ulogu u direktnom povezivanju gostiju i ponuditelja smještaja, bez provizije i posrednika.

Korak po korak, guramo dalje. Pričajmo priče, naše autentične priče.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close