Kućni ljubimciVijesti

Poklanja se Puppy – psić koji ne voli biti sam kod kuće

Poklanja se Puppy, umiljat i miran psić star devet godina. Zbog specifičnog problema u ponašanju sadašnja vlasnica Maja mu ne može pružiti adekvatnu brigu te ga je odlučila pokloniti u dobre i odgovorne ruke.


Naime, nakon sto je Majina majka preminula psić se od tuge za njom razbolio i od tada svakog jutra i večeri mora piti terapiju za štitnjaču. Sa štitnjačom je sve u redu, no problem je u tome što psić nikako ne želi ostati sam kod kuće. Kad Maja ode na posao i Puppy ostane sam, od straha grize sve sto nađe. Da se ne ozlijedi i ne polomi zube, Maja mu mora stavljati brnjicu.

“Ne želim da moj pas provodi dane sa brnjicom 9 sati, jer je to zlostavljanje životinje i zato ga želim pokloniti, jer unatoč terapiji koju je uzimao, kao i savjetima trenera, nema pomaka u njegovom ponašanju”, kaže Maja.

Maja kaže da je Puppy u društvu ljudi izuzetno dobar i miran, jako se voli maziti, a voli se i malo poigrati. S muškim psima se ne slaže, ali kujice i mačke voli. Također, pas se boji male djece i bježi od djece.

Puppy je težak šest kilograma i nije steriliziran, a Maja bi ga voljela pokloniti pristojnoj, mirnoj i urednoj osobi ili paru u mirovini, koji bi se za njega dobro brinuli i voljeli ga.

Maja će budućim vlasnicima svakog mjeseca donositi hranu, lijekove i ampulu za Puppija, a snosila bi i troškove cijepljenja. 

“Pomozite mi molim vas da Puppiju nađemo dom gdje će biti sretan!”, poručila je Maja.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close