Ličko-senjska županijaEuropa

Počinje još jedna razmjena mladih u Velikom Žitniku!

"SOME NEW DRAMA"

Od 28. 09. do 4. 10. 2020. udruga Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ razmjenu mladih u trajanju od sedam dana namijenjenu mladima iz Hrvatske, Španjolske i Sjeverne Makedonije.


Razmjena će se održati u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti neformalnog učenja za mlade iz cijele Hrvatske i šire.
U razmjeni će sudjelovati 30 mladih u dobi od 18 do 30 godina koji će tijekom sedam dana istraživati teme interkulturalnosti, inkluzije i pripadanja – sve koristeći glumu, improvizaciju i druge metode kreativnog izražavanja.

Razmjena je organizirana u sklopu Erasmus+ programa, zahvaljujući kojem su svi troškovi sudjelovanja za sudionike potpuno besplatni!

Razmjene mladih izvrstan su način za mlade ljude da putuju, uče i upoznaju vršnjake diljem kontinenta. Outward Bound Croatia potiče ovakve prilike neformalnog obrazovanja i iskustvenog učenja i poziva mlade iz Hrvatske da se prijave na sudjelovanje!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close