DogađanjaVijesti

Početkom rujna u Otočcu gostuje umjetnički projekt “Bez granica”

Umjetnička udruga Živi Atelje DK iz Zagreba u partnerstvu s OU Podum 1. rujna u 19 sati u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac gostovat će s izložbom Bez granica – integracija umjetnosti – umjetnost integracije.


Projekt umjetničke suradnje Živog Ateljea povezuje ljude kojima je Hrvatska dom i one koji žele da im Hrvatska postane dom. Izložba umjetničkog projekta Bez granica pokrenutog 2015. godine rezultat je zajedničkog truda u suočavanju s pitanjima identiteta i s ciljem poticanja kulturne razmjene i razumijevanja između ljudi različitih kultura. Izložba će predstaviti umjetnička djela nastala na radionici na kojoj je upotrebljavana tehnika kineskog kaligrafskog slikanja tušem na rižinom papiru.

Izložba će biti popraćena i besplatnom radionicom koja će se 2. rujna u 15 sati održati u Gackom pučkom otvorenom učilištu, a na kojoj će sudionici imati priliku razmijeniti svoja stvaralačka iskustva te će pod vodstvom mentorice Ive Valentić moći naučiti nešto više o tehnici kineskog kaligrafskog slikanja tušem na rižinom papiru.

Zbog ograničenog broja sudionika poželjno je prijaviti se mailom na adresu [email protected] uz ostavljanje osnovnih podataka (ime, prezime, kontakt).

 

 

Foto: Facebook OU Podum

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.




Oznake
Back to top button
Close