TehnologijaTurizam

Plitvičke doline imaju novu web stranicu – svježe i atraktivno

Turistička zajednica općine Rakovica kao jedna od najposjećenijih destinacija kontinentalnog turizma u Hrvatskoj s preko 270 000 noćenja u 2017. godini, razvija svoju digitalnu prisutnost.

Nakon aktiviranja društvenih mreža kroz 2016. i 2017. godinu, Facebook stranice Plitvičke doline – Rakovica i Instagram profila plitvice_rakovica, danas je u objavljena i nova web stranica.

PlitvičkeDoline.hr nova je domena destinacije koja predstavlja sve sadržaje koji se nude na području Općine Rakovica. Plitvičke doline kao brendiranje destinacije putem glavnih sadržaja; kule Stari grad Drežnik, Baraćevih špilja i Plitvičkih jezera na jugu, nude i brojne druge atraktivnosti. Adrenalinski turizam u obliku zip-linea, vožnju quadovima, ali i jahanje konja u ček četiri konjička kluba koji obilaze Plitvičke doline.

rakovica-htz-1

Od drugih sadržaja, nova web stranica Plitvičkih dolina nudi i kratke opise lokalnih proizvođača OPG-a, hotela, restorana i njihovih ponuda. Nova web stranica osim turističkog dijela, nastavlja davati podršku i privatnim iznajmljivačima koji iznajmljuju turistički smještaj tijekom cijele godine. Dokumenti, upute, ali i važne vijesti o kojima obavještava Turistička zajednica općine Rakovica, također se nalaze na donjem dijelu weba.

Nova web stranica, za razliku od prošle, povezana je i s društvenim mrežama. Iz tog razloga iz turističke zajednice naglašavaju i da je uz dosadašnje korištenje hashtaga #RakovicaHR, po novom sve podržano i korištenjem hashtaga #PlitvickeDoline i #PlitviceValleys. Uskoro će biti dostupna i verzija nove web stranice na engleskom jeziku.

Cjeloviti prikaz nove web stranice možete pogledati na sljedećoj fotografiji, a uživo ju možete pogledati i na linku www.plitvickedoline.hr.

screencapture-plitvickedoline-hr-1506584551844


 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close