Ličko-senjska županijaDruštvene mrežeGrad Zagreb

PLITVICE SU UZ ZAGREB! Osnovana Facebook grupa za pomoć stradalima u potresu

I mještani Plitvica uključili su se u prikupljanje pomoći za pojedince i obitelji koji su stradali nakon više uzastopnih potresa koji se ovih dana događaju u Zagrebu.


Inicijativom dvoje Plitvičana na Facebooku je osnovana grupa pod nazivom PLITVICE <3 ZAGREB, a namijenjena je onima koji su stradali tijekom potresa i hitno im je potrebna pomoć.

Kako je istaknuto u opisu grupe, pomoć je dobrodošla u svakom obliku – od hrane, odjeće i obuće do dječjih igračaka, osim u financijskom, jer članovi grupe neće primati novčane donacije.

Isključivo, ako bude potrebe za tim, grupa se naknadno može podijeliti na dvije aktivnosti, da se uz ovu primarnu pokrene i akcija za pomoć potrebitima iz općine Plitvička Jezera i općine Rakovica, međutim primarna nam je želja zasada pomoć stradalima i potrebitima u gradu Zagrebu!, ističu organizatori.

U ovu hvalevrijednu inicijativu možete se uključiti putem poveznice. Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close