KontinentalniTurizamIzdvojeno

Plitvice Shop nudi veliki popust na cijelu web trgovinu povodom 23. Jeseni u Lici!

PLITVICETIMES.COM/SHOP

Plitvice Shop je jedini lički webshop koji u asortimanu ima  više od 300 artikala raznih proizvođača, a povodom 23. Jeseni u Lici pripremili su novi veliki popust na kompletan asortiman


S obzirom da je pred nama 23. Jesen u Lici, od danas, 22. rujna, pa sve do posljednjeg dana  Jeseni u Lici 03. listopada u 23.59,  nakon odabira u Plitvice Shopu (na linku) , pri završetku kupnje upišite kupon “jesenulici” i na cijelu košaricu dobiti ćete -23% popusta na ukupan iznos koji ste potrošili.

Na raspolaganje smo stavili  200 kupona, a  ovu akciju pokrenuli smo jer je 23. Jesen u Lici, pa smo omogućili i popust od 23% na sve kupnje –   kažu iz Prilika Grupe, izdavača magazina The Plitvice Times.

Plitvice Shop nova je online trgovina koju je osmislila Prilika Grupa, a u trgovini trenutno možete pronaći proizvode  u 7 kategorija: izleti  i avanture, odjeća, fotografije i posteri, suveniri, magazini, parfemi i kozmetika te hrana i piće.  Asortiman se svakodnevno proširuje, a  povodom Jeseni u Lici  prvi put  su uvedeni veliki popusti. 

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close