AutomotoLičko-senjska županija

Perušić: Imao zabranu upravljanja, a vozio s 2,69 promila alkohola u krvi

U razdoblju od 17.-19. studenog 2020. godine na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, tri prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.


U razdoblju od 15. listopada do 17. studenog 2020. godine u Otočcu, nepoznati počinitelj je iz torbice otuđio novac u vlasništvu 31-godišnjakinje iz Senja.

U vremenu od 14. do 17. studenog 2020. godine u Svetom Jurju s otvorenog prostora je otuđeno više rola građevinske ljepenke u vlasništvu 43-godišnjaka iz Senja.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

Promet

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Karlobaga.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u utorak, 17. studenog u Perušiću, kod 51-godišnjeg hrvatskog državljanina (2.69 g/kg). Također je utvrđeno da isti upravlja vozilom „B“ kategorije iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja tom kategorijom. On je uhićen i uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud.

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu policija skreće pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Javni red i mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je omalovažavanjem ili vrijeđanjem službene osobe na području Novalje, te je protiv počinitelja podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close