Tech

Ovaj neboder dizajniran je prema oblinama jedne slavne pjevačice

Ako ste trebali još jedan dokaz da je kraljica Bey najbolji nadimak za poznatu pjevačicu, prestanite tražiti dalje.


Beyoncé je potakla još jednu nevjerojatnu inspiraciju. Naime, njezino tijelo poslužilo je kao predložak za dizajn jednog australskog nebodera.

Tvrtka koja je dizajnirala građevinu, Elenberg Fraser, objavila je da je neboder znak štovanja ‘glazbenom videu za Beyoncéinu pjesmu ‘Ghost’, koja je prvi dio pjesme ‘Haunted’ na pjevačicinom albumu iz 2013. godine, prozvanom njezinim imenom, s tim da taj dio pjesme ima vlastiti video na kojem su prikazane pjevačicine obline.

Neboder ima prostor predviđen za prodavaonice, hotelske sobe i apartmane. I, kao i sama pjevačica, i ova građevina ima i može sve učiniti sama.

Neboder prozvan ‘Premier Tower’ bit će sagrađen u Melbourneu, a iako nije poznato kad će biti dovršen, odbrojavanje do dana kad će se moći živjeti u njemu već je počelo.


Tekst: express.hr

Foto: elenberg fraser

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close