Moda

OSVOJITE PARFEM Tko je najdraža žena u tvom životu? Dijelimo dva parfema Plitvice čitateljima s najboljim odgovorima!

Miriše na dobro – odgovorom na samo jedno kratko, ali kreativno pitanje možete postati nova vlasnica/vlasnik jednog od dva parfema Plitvice koji dijelimo! Super prilika za razveseliti sebe ili dragu osobu novim mirisom!


Prijavite se na nagradni natječaj i osvojite premium ženski parfem Plitvice! Prožet sastojcima poput orhideje, mahovine i šljive, ovaj parfem svojim notama neodoljivo podsjeća na svježinu Plitvica.

Kako bi osvojili jedan od dva parfema, potrebno je što kreativnije odgovoriti na pitanje u našem upitniku na kraju ovog teksta. Natječaj traje od 10.srpnja do 21. srpnja 2019. u 16 sati, a pravila natječaja možete saznati ovdje.

Parfem Plitvice nastao je 2018. godine kao premium suvenir s područja Like, koji omogućava kupcima da čitave godine uživaju u mirisima i svježini magičnih Plitvica. Parfem od 50 ml može se kupiti putem stranice webshopa ili na jednom od prodajnih mjesta. Više o najnovijim vijestima, kampanjama i zanimljivostima parfema možete doznati na Instagram profilu parfema!

Sretno!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close