Tehnologija

OSAM GODINA S VAMA Portal Lika Club slavi 8. rođendan!

LETE GODINE

Poštovani čitatelji,

zajedno s vama došli smo do osmog rođendana našeg i vašeg portala Lika Club. Tog davnog 8. ožujka 2014.  portal Lika Club je prvi puta pušten online. Pokrenula ga je naša mala ekipa entuzijasta s ciljem da u svijet pošalje najbolju sliku Like. Veseli nas što smo svojom vizijom i predanim radom pronašli put do čitatelja i postali nezaobilazni dio svakodnevice ljudi našeg kraja, ali i mnogo šire.

Kroz osam godina postojanja portala statistike kažu da 76% čitatelja  dolazi iz Hrvatske, slijede BiH s 5 posto i Njemačka s 4 posto, a značajniju posjetu bilježimo i iz Srbije, SAD-a, Francuske i Austrije. Najveći broj posjetitelja dolazi iz Grada Zagreba, Splitsko-dalmatinske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije.

Do danas smo objavili preko 28.000 članaka. Uz informacijski servis, na našem portalu čitali ste teme iz područja turizma, kulture, politike i obrazovanja, kao i reportaže, izvještaje s događanja i intervjue koje smo nadopunjavali atraktivnim fotogalerijama i videozapisima. Kod prenošenja vijesti trudili smo se biti objektivni i relevantni i izbjegavali bilo kakav oblik senzacionalizma.

Ponosni smo što danas možemo reći da smo bili i ostali jedini lički neovisni i nacionalni portal.

Zahvaljujemo brojnim suradnicima i partnerima koji su s nama kroz godine gradili portal, a posebno vama čitateljima! Hvala što nas čitate, idemo zajedno u devetu godinu!

Redakcija portala LIKACLUB


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close