Sport

Objavljene cijene ulaznica za Euro u Francuskoj

Najjeftinije ulaznice za Europsko nogometno prvenstvo kojem će 2016. domaćin biti Francuska moći će se kupiti već za 25 eura, dok će za najskuplje trebati izdvojiti 895 eura, objavio je u utorak Europski nogometni savez (UEFA).


“Želja nam je organizirati veliki festival europskog nogometa i tome smo prilagodili cijene ulaznica i način prodaje. Svi će imati priliku, gdje god se u svijetu nalazili, kupiti ulaznicu putem jedinstvenog internetskog portala koji je vrlo jednostavan za korištenje”, izjavio je za službeni internetski portal UEFA-e čelnik Organizacijskog odbora EURA 2016. Jacques Lambert.

Za 43 od 51 utakmice, koliko će ih biti odigrano od 10. lipnja do 10. srpnja, navijači će moći kupiti ulaznice po cijeni od 25 eura, a oko 75 posto ulaznica će biti dostupno navijačima reprezentacija koje će se kvalificirati za završni turnir.

Najskuplje ulaznice će biti one za finale na Stade de Franceu, koje je na rasporedu 10. srpnja, a za njih će njihovi vlasnici trebati izdvojiti 895 eura.

Poseban portal za kupnju ulaznica od danas, 12. svibnja, otvoren je za registraciju, a prodaja ulaznica će se obavljati od 10. lipnja do 10. srpnja 2015., u istim jednomjesečnom razdoblju u kojem će se sljedeće godine odigravati prvenstvo, a u inicijalnoj fazi prodaje na raspolaganju će biti milijun ulaznica. Nakon ždrijeba za EP koji će biti održan u prosincu, navijačima reprezentacija koje će se kvalificirati na raspolaganju će biti paketi ulaznica kako bi mogli pratiti svoju momčad u svim utakmicama.


 

Tekst: gol.dnevnik
Foto: UEFA

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close