Lifestyle

Novi rekord posjećenosti: preko 20 000 čitatelja u travnju!

Drage čitateljice i čitatelji portala LikaClubbing.eu, ovim člankom nosimo radosnu vijest za koju ste zaslužni zajedno s nama.

Vođeni idejom o portalu bez crne kronike i bez politike, Lika Clubbing je u mjesecu travnju po Google Analyticsu zabilježio novi rekord s nešto više od 20 000 pojedinačnih korisnika! Glavna misao vodilja uredništva portala od samog početka bila je stvaranje “servisa” mladih nakon čijeg se čitanja nitko neće previše razočarati. Sada možemo reći kako nam je to i uspjelo.

Najčitaniji članci travnja direktno su vezani za područje Ličko-senjske županije.  Pročitajte kako Bloger Krule komentira “Ličanku” iz reklame za Eurojackpot je najčitaniji članak mjeseca, zatim slijedi 10 ličkih zapovjedi te Kako je nastala lička kapa.

Ovom priliko želimo napomenuti kako nas možete pratiti na našem  Twitter kanalu (@RedakcijaLika)  i na našem Instagram (Redakcija_Lika) profilu koji smo pokrenuli u travnju.

Rekord posjećenosti je Vaša zahvala nama na trudu koji smo uložili u portal i cjelokupan brend Lika Clubbinga. Stoga se ovim putem  želimo zahvaliti, Vama našim čitateljima koji nas vjerno pratite i aktivno sudjelujete u našem radu te vam obećati da ćemo se i dalje truditi širiti pozitivu, pratiti priče iz Like i prije svega ostati svoji.

Hvala što ste na našem Brdu informacija Lika Clubbinga.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close