Tech

NOVI RADARI U Gospić stiže 12 kućišta, ali u samo 6 će se nalaziti uređaji za mjerenje brzine!

Ministarstvo unutarnjih poslova nabavlja uređaje za mjerenje brzine za koje procjenjuje da će potrošiti do 39,4 milijuna kuna, javlja Novi list.


Policija će kupiti 75 fiksnih sustava za automatsko mjerenje brzine te 150 kućišta koja će biti montirana na stupove duž prometnica hrvatskih gradova. Na određenim mjestima u kućišta će biti instalirani uređaji za mjerenje brzine, dok će na drugima biti montirana prazna kućišta, kako bi na vozače djelovala preventivno.

Fiksni uređaji duž prometnica bit će instalirani u razdoblju od ove godine do 2020. godine, a za Gospić je predviđena nabavka šest uređaja i 12 kučišta.

Uređaje za instalaciju će dobiti i Policijske uprave u Zadru (7 uređaja i 13 kućišta), Šibeniku (7 uređaja i 12 kućišta), Dubrovniku (6 uređaja, 12 kućišta), Splitu (tri uređaja, osam kućišta) , Puli (pet uređaja, deset kućišta) i Gospiću (šest uređaja, 12 kućišta), Virovitici (pet uređaja, 10 kućišta), Koprivnici (pet uređaja, 10 kućišta), Zaboku (četiri uređaja, osam kućišta), Varaždinu (dva uređaja, 4 kućišta), Čakovcu (četiri uređaja, osam kućišta), Osijeku (dva uređaja, četiri kućišta), Bjelovaru (četiri uređaja, osam kućišta), Sisku (četiri uređaja, osam kućišta), Vinkovcima (četiri uređaja, osam kućišta), Slavonskom Brodu (četiri uređaja, osam kućišta) i Požegi (tri uređaja, sedam kućišta).

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close