Film i TVVijesti

Novaku Đokoviću ponuđena uloga Nikole Tesle

Poznati srpski glumac i producent Miloš Biković potpisao je u Sankt Peterburgu protokol o suradnji na projektu „Tesla“ sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom.


U planu je snimanje filma i serije o Nikoli Tesli, a glavnu ulogu Biković je ponudio najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću, piše Blic te navodi da je uloga Novaku ponuđena zbog očigledne fizičke sličnosti s Nikolom Teslom, ali i zbog njegovog karizmatičnog duha koji pokazuje na terenu te dara interpretacije.

Đoković, koji je više puta javno govorio koliko se divi Nikoli Tesli, nakon razgovora s Bikovićem je bio oduševljen idejom, no svjestan je koliko bi mu takav projekt bilo teško uskladiti u svoj raspored.

“Nije čudno što je Miloš Biković upravo Novaku Đokoviću ponudio ovako značajnu ulogu s obzirom na to da se Novak već istaknuo imitacijama i u sebi ima ‘ono nešto’. O odjeku koja bi njegova uloga imala u svjetskoj javnosti, da ne govorimo. On je stvoren za taj lik, ali samo je pitanje uklapanja. Međutim, kako sada stoje stvari, Novak se vrlo teško može vremenski posveti takvom projektu”, naveo je izvor za Blic

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close