Film i TVGrad Zagreb

Nova lička TV zvijezda: Mario Brajković kreće u “Ljubav je na selu”

LJUBAV se sedmi put vraća na selo, a voditeljica Marijana Batinić će u petak krenuti na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove dokumentarne sapunice. Na njezinoj “ljubavnoj” karti ovog puta naći će se mjesta poput Drniša, Tuheljskih toplica, Đurića, Durlinaca, Kozarevca, Otočca, Pazina, Kokinca, pa čak i hercegovačkih Gruda.

Živi sam u kući te drži svoj frizerski salon, ali ima i kravu, pastuha, kobilu, svinje, kokoši, piliće i ovce. Budući da njegova obitelj, koja živi odmah pokraj njega, ima puno zemlje, uzgajaju žitarice i šljive. Mario je glumio u filmu “Winnetou”, a bavi se vožnjom zaprege i jahanjem. Životinje su mu bitne te kaže da što više radi s ljudima, to mu se više sviđaju životinje. Najduža veza trajala mu je tri godine, ali nije uspjela jer su im se, kako kaže, putevi razišli.

Idealna partnerica treba imati iste prioritete kao i on – da voli životinje, prirodu i izlete, te da nije miran tip osobe. Mario bi svoju odabranicu osvojio jahanjem i cvijećem, a budućoj partnerici poručuje da bi je osvojio dobrim izgledom i time što je avanturistički tip kojem nije bitno hoće li će živjeti u gradu ili na selu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close